Drs. Esther Dekker

Esther Dekker verricht met name mediations in de familiaire sfeer. Zij is eveneens inzetbaar voor arbeidsconflicten. Esther heeft zowel de basisopleiding als de specialisatie-opleiding familiemediator gedaan. Zij is registermediator bij de MfN (Mediatorsfederatie Nederland).

Tevens functioneert ze als coach, ook hiervoor heeft zij diverse opleidingen gedaan.

Na haar studie bedrijfskunde werkte ze ruim 10 jaar in diverse marketing- en salesfuncties bij verschilllende multinationals. In deze functies heeft zij diverse multidisciplinaire projecten geleid waarbij onder meer een helicopterview erg belangrijk was. Ze is zeer ervaren in het voeren van complexe gesprekken met meerdere partijen over meestal ook gevoelige onderwerpen.

Als mediator bij Lucida bemiddelt zij partijen in hun geschil. Esther is een echte teamspeler en beschikt over veel doorzettingsvermogen en een no-nonsense houding. Haar stijl is te omschrijven als persoonlijk en sensitief, gecombineerd met een zakelijke en praktische insteek. Ze herkent snel patronen en weet partijen te bewegen deze patronen te doorbreken om te kunnen komen tot praktische afspraken die zowel voor nu als voor de toekomst prettig werken en haalbaar zijn.