Groepscoaching

  • Droomt u ook van een betrokken goedlopend team?
  • Werkt de groepsdynamiek nog? Hoe kan deze versterkt worden?
  • Hoe kunnen we ons meer verbonden voelen met elkaar, zodat we weer als een team kunnen opereren en een gezamenlijke focus (terug)krijgen?
  • Hoe kunnen de kwaliteiten van alle betrokkenen worden ingezet?
  • Hoe hanteren wij als groep dit veranderingsproces?

Het zijn maar een paar vragen die bij groepscoaching aan de orde kunnen zijn.
Daar waar verhoudingen in een team verstoord zijn kan groepscoaching helpen de communicatie weer op gang te brengen, het team gevoel terug te krijgen en de teamleider/leidinggevende in zijn/haar positie te versterken.

Aan de hand van de rol van een ieder in het geheel, de kwaliteiten en verwachtingen die een ieder heeft van zichzelf en de andere groepsleden, wordt een analyse gemaakt van de situatie. Aan de hand van concrete en persoonlijke gesprekken en oefeningen wordt met elkaar onder begeleiding van de coach gezocht naar strijdige en gemeenschappelijke belangen en wensen, waardoor vanuit meer begrip voor elkaar gekeken kan worden naar oplossingen in de ontstane impasse.

Wat levert het u op?

Een ieder van het team wordt zich bewust van zijn/haar rol in het team, hoe anderen naar die rol kijken en hoe de balans wordt verstoord. Ook krijgt u inzicht in de mogelijkheden om de balans te herstellen en wat uw rol als groepslid hierin is. Van daaruit kunnen jullie als team bewuste keuzes maken om de balans en het groepsgevoel vanuit vertrouwen in elkaar te herstellen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact op.