Coach Nijmegen

Bent u op zoek naar een coach in Nijmegen en omstreken? Wat voor vraag u ook heeft, de coaches van Lucida kunnen u verder helpen. U kunt bij ons onder meer terecht voor work-life coaching, executieve coaching, relatiecoaching, groepscoaching en coaching bij stress. 

Wat doet een coach?

Samen met een coach kunt u werkgerelateerde vraagstukken en privé aangelegenheden aanpakken. In het traject kunt u samen met uw coach werken aan het stimuleren van zelfreflectie, het vrijmaken van potentiële kwaliteiten en het overwinnen van obstakels om uzelf zo meer te kunnen ontwikkelen. 

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om samen met een coach aan de slag te gaan. Hierbij komen er vaak drie kernvragen naar voren, namelijk:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?

U kunt zeer uiteenlopende vragen hebben die een reden kunnen zijn om de hulp van een coach in te schakelen. Ook met onderstaande vragen kan Lucida u helpen met concrete coaching:

  • Hoe kan ik effectiever te werk gaan?
  • Hoe krijg ik meer grip op mijn leven?
  • Hoe vind ik een goede balans tussen werk en privé?
  • Hoe blijf ik dichter bij mezelf en laat ik mij minder beïnvloeden door anderen?
  • Wat maakt dat ik zo negatief kijk naar mezelf?

De oorzaak heeft vaak te maken met terugkerende gedragspatronen of overtuigingen waardoor de situatie in stand wordt gehouden. Samen met een coach kunt u kijken naar mogelijkheden om deze patronen te doorbreken. Door uw opvattingen en zelfbeeld ter discussie te durven te stellen is er (gedrags)verandering mogelijk. 

Wat is écht belangrijk voor u?

Om écht een stap te kunnen zetten, starten we met een grondige analyse van de huidige situatie. Op deze manier brengen we in kaart welke rollen en normen en waarden werkelijk belangrijk voor u zijn. Wanneer dit helder is, wordt een stap naar de toekomst gemaakt. U kunt dan eenvoudiger prioriteiten stellen en keuzes maken. Daarnaast helpt het u bij het nemen van beslissingen als nieuwe situaties zich aandienen. 

Coaching bestaat meestal uit een reeks van 5 tot 8 concrete en directe gesprekken. Hierbij werken we veelal vanuit door u aangedragen situaties. U wordt gedurende het traject ondersteund door oefeningen, theorie en huiswerkopdrachten. 

Contact

Wilt u meer informatie over coaching in Nijmegen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op door te mailen naar mail@lucida.nl of bel 0487-540110

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact op.