Mediator Druten

Bent u op zoek naar een mediator? Binnen Lucida zijn verschillende mediators die u willen helpen bij het oplossen van conflicten. Of het nu gaat om een arbeidsconflict, een scheiding of een conflict binnen de familie; u kunt met al deze kwesties bij ons terecht. 

Wilt u weten of mediation iets voor u is? Doe dan nu de zelftest! Deze test is afkomstig van www.rechtspraak.nl en wordt door de mediation-functionaris van het gerecht gebruikt. U kunt ook een kosteloos intakegesprek aanvragen om te kijken of mediation iets voor u is. Maak een afspraak via 0487-540110 of mail naar mail@lucida.nl.

Wat is een mediator? 

Een mediator is iemand die bemiddelt bij conflicten, dit kan gaan om zakelijke conflicten of om 'privé' conflicten. De mediator is geheel neutraal en onpartijdig en helpt u om oplossingen te vinden. Het doel is optimale resultaten te behalen, met de belangen van beide partijen wordt dan ook rekening gehouden. 

Hoe verloopt het traject? 

Voordat u aan het mediation traject begint, wordt de mediation overeenkomst besproken. Hierin is een aantal zaken opgenomen, zoals:

  • De mediator dient neutraal te zijn
  • De partijen doen vrijwillig mee aan de medation
  • Alles wat verteld of voorgesteld wordt, blijft vertrouwelijk
  • De mediator hanteert een bepaalde methodiek, een professionele aanpak
  • Er wordt gekeken naar de toekomst en er wordt gedacht in oplossingen. 

Wanneer ieder akkoord is, gaat het mediation traject van start. U wordt begeleid naar de oplossing. Aan het einde van het mediation traject worden de afspraken vastgelegd in een afsprakenlijst of wordt er een vaststellingsovereenkomst of convenant gemaakt. Wanneer de handtekeningen van beide partijen hieronder staan, bent u gebonden aan de afspraken. Dit document is privaatrechtelijk en niet vrijblijvend! 

Contact

Wilt u graag een mediator in de omgeving Druten? Lucida helpt u graag! Vul onze contactformulier in of neem contact op via 0487-540110 of mail naar mail@lucida.nl.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact op.