Mediator Nijmegen

Heeft u te maken met een arbeidsconflict? Verwacht u te gaan scheiden of in een echtscheiding (of scheiding) terecht te komen? En zoekt u een mediator in (of in de buurt van) Nijmegen om te bemiddelen? Schakel dan een mediator van Lucida in, wij spreken graag met u af op onze spreeklocatie in Nijmegen. De mediator begeleidt mensen die gaan scheiden en bemiddelt tussen partijen die een conflict hebben om zo samen tot een oplossing te komen.

Mediator bij echtscheidingen

Als u een mediator zoekt om uw echtscheiding te begeleiden of bij uw scheiding te bemiddelen, dan wilt u natuurlijk een mediator bij u in de buurt. Woont u in of in de buurt van Nijmegen? Dan is Lucida een logische keuze voor u. Wij beschikken over een spreeklocatie in Nijmegen, een mooie locatie waar u gratis kunt parkeren. Desgewenst kunnen we ook afspreken op ons hoofdkantoor in Druten,  gelegen op 15 minuten van Nijmegen met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid (op sommige plaatsen wel de blauwe schijf gebruiken). 

De mediator gaat met u beiden in gesprek om samen tot afspraken te komen waar iedereen zich in kan vinden. Denk hierbij aan de invulling van het ouderschap en de verdeling van het vermogen en de inboedel.

Vraag nu een gratis, vrijblijvend intake gesprek aan.

Mediator bij arbeidsconflicten

Heeft u een arbeidsconflict met een werknemer of met uw werkgever? Schakel dan als neutrale partij een mediator in. In een aantal gevallen kunnen afspraken worden gemaakt om de arbeidsrelatie weer goed te laten verlopen. Denk hierbij aan het vaker of anders evalueren van het werk. In andere gevallen is de uitkomst van het overleg dat ontslag de enige oplossing is. Welke richting er ook gekozen wordt, de afspraken worden altijd schriftelijk vastgelegd.

Laat een conflict niet lang doorlopen

Echtscheidingen en arbeidsconflicten? Op momenten dat het niet lukt om er samen uit te komen, schakelt u een mediator van Lucida (vlak bij of in Nijmegen) in om te bemiddelen. Neem vandaag nog contact op Lucida voor een intakegesprek.