mr. Trude Feuilletau de Bruyn


mr. Trude Feuilletau de Bruyn

Trude Feuilletau de Bruyn doet mediations op het gebied van familiezaken, alsook op het gebied van arbeids-, ambtenaren- en onderwijsrecht.

Zij is als mediator MfN geregistreerd, ze is ‘family mediator’ en werkt als rechtbankmediator voor de Rechtbank Gelderland.   

Mocht u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komen dan is dat mogelijk, want Trude is ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Zij is ook verbonden aan het Juridisch Loket.

Na haar rechtenstudie heeft Trude als advocaat gewerkt, veelal op het gebied van personen- en familierecht en arbeidsrecht. Ze heeft daarnaast haar bevoegdheid tot mediator behaald. Dit bevalt haar dermate goed dat zij nu al jaren hoofdzakelijk mediations verricht. Ze is daarom als zeer ervaren te kwalificeren.

Wat kunt u van Trude verwachten?
Haar aanpak is erop gericht dat u als partijen centraal staat op een wijze waarbij u zich prettig voelt. Er is aandacht voor emoties, die het goed communiceren kunnen belemmeren.  Tijdens deze persoonlijke aanpak worden de knelpunten eruit gehaald. Daarnaast komt het zakelijk deel aan bod door goede oplossingsgerichte afspraken te maken voor nu en voor de toekomst. Zij vindt het belangrijk dat deze afspraken juridisch en fiscaaltechnisch goed worden vastgelegd. Moet een ouderschapsplan worden gemaakt dan is, als dat mogelijk is, ‘samenspraak’ met de kinderen van groot belang. Haar benadering is kortom toegankelijk, doelgericht, zakelijk, duidelijk, maar ook intuïtief en empathisch.


< Terug naar het overzicht