Wie zijn wij

Lucida is gespecialiseerd in mediation en coaching. Onze getoetste en gekwalificeerde mediators zijn aangesloten bij het MfN-register, hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators. Middels een mediation-traject begeleiden wij u op daadkrachtige wijze bij het zoeken naar een duurzame oplossing en het herstellen van uw relatie met de ander, dan wel het positief afsluiten ervan. Dit doen we niet alleen voor particulieren en organisaties, maar ook voor bijvoorbeeld kwesties in het onderwijs of kwesties bij of met de overheid. 

Ook wanneer u het idee heeft dat u zakelijk en/of privé niet verder komt, kunt u bij ons terecht. Via coaching helpen wij u om weer in beweging te komen. Hierbij kunt u denken aan het stimuleren van reflectie, het vrijmaken van potentiële kwaliteiten en het overwinnen van obstakels. 

Zowel in onze coaching, als in onze mediation-activiteiten, ondersteunen wij u zodat u zich met hernieuwd vertrouwen op de toekomst kunt richten. De begeleiding vindt plaats op ons kantoor in Nijmegen, maar desgewenst kunt u ook een afspraak inplannen op ons kantoor in Druten of voor onze spreeklocaties in Beuningen, Tiel of Wijchen. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur in contact te brengen met één van onze professionals.

 mr. Lia Laupman

 

 mr. ir. Wilma de Jongh

 

 mr. Trude Feuilletau de Bruyn 

 

 mw. Lilian de Groot 

 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact op.