Executive coaching

Behoefte aan een sparringpartner, die zonder eigenbelang met je mee kan denken en je een spiegel voor houdt door kritische vragen te stellen? Stoeien over plannen, ambities, belangen en de onvermijdelijke bedrijfspolitiek? Als dit je als ondernemer, bestuurder of manager aanspreekt dan is executive coaching wellicht iets voor je.

Vragen die aan de orde komen, zijn:

  • Welk tegenspel ervaar je bij het uitoefenen van je functie, zowel binnen als buiten jezelf?
  • Hoe kan ik nog effectiever te werk gaan, ten gunste van mijzelf en daarmee ook van de organisatie?
  • Zijn er andere (strategische) oplossingen mogelijk dan je nu denkt?
  • Welke uitbreiding van mijn repertoire kan ik overwegen? Wat zou het effect daarvan zijn?

 Als ondernemer, bestuurder of manager is het behouden en uitbouwen van jouw positie een kwestie van politiek en invloed. Als verantwoordelijke wordt je afgerekend op de daadkracht en richting die je inzet. De executive coach biedt je de mogelijkheid om je te laten denken buiten de kaders van jouw eigen gedachten en het spanningsveld van bedrijfspolitiek. Dit brengt jouw plannen, ambities en belangen in een ander gezichtsveld, waardoor andere inzichten en mogelijkheden zichtbaar worden. Deze repliek van een executive coach/sparringpartner, brengt jouw gedachten verder.

Wat levert het jou op?

Versterking van jouw persoonlijk en zakelijk leiderschap. Je kunt beter omgaan met leiderschapsparadoxen. Ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes in jouw functie en/of loopbaan.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact op.