Mediator Beuningen

Heeft u besloten om te gaan scheiden? Of bent u verwikkeld geraakt in een conflict op de werkvloer? Wanneer u het gevoel heeft dat u er zelf niet meer uit komt, is het verstandig om naar een professional te stappen. Onze mediator in regio Beuningen kan u verder helpen. 

Wat is mediation?

Bij mediation wordt er bemiddeld tussen twee of meer partijen die met elkaar in conflict zijn geraakt en daar zelf niet meer uitkomen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een scheiding, onenigheid met collega’s/leidinggevende of familiezaken. Een mediator begeleidt het gesprek en zorgt ervoor dat er rekening wordt gehouden met ieders belangen. Zo kunnen er optimale resultaten behaald worden.

Vanuit onze spreeklocatie in Beuningen hebben we al veel mensen door middel van mediation mogen helpen. Onze ervaren en bekwame mediators hebben ieder hun eigen expertise. Daardoor is er altijd wel iemand beschikbaar die u de juiste begeleiding kan bieden. 

Basisuitgangspunten voor mediation

Om het mediationtraject te laten slagen, is het van belang om rekening te houden met een aantal uitgangspunten:

  • U doet geheel vrijwillig mee aan de mediation. Dit betekent dat u er te allen tijde voor kunt kiezen om het traject zo nodig weer te beëindigen;
  • De mediator dient neutraal en onpartijdig te zijn;
  • De gevoerde gesprekken zijn vertrouwelijk;
  • De mediator heeft aandacht voor de communicatie tussen de partijen en zorgt ervoor dat dit soepel verloopt;
  • U bepaalt zelf, mits u binnen de grenzen van de wet blijft, welke invulling u geeft aan de te maken afspraken.

Alle tijdens de mediation gemaakte afspraken worden vastgelegd in een afsprakenlijst, vaststellingsovereenkomst of convenant. Dit document is privaatrechtelijk van aard en niet vrijblijvend. Wanneer u uw handtekening onder het contract heeft gezet, dient u zich aan de gemaakte afspraken te houden.

Wilt u weten of mediation iets voor u is? Doe de zelftest van www.rechtspraak.nl.

Contact

U kunt er ook voor kiezen om een gratis intakegesprek bij ons te plannen. Dit kan eenvoudig door contact op te nemen en te mailen naar mail@lucida.nl of te bellen naar 0487-540110. Of u vult onderstaand contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact op.