Relatiecoaching

Ontevreden over uw relatie? Problemen in de relatie? Veel mensen kampen ermee, maar voor ieders gemoedsrust wordt er niet of nauwelijks over gesproken. In een vrijblijvend gesprek kunnen we samen kijken of relatie-coaching iets voor jullie is. Op een persoonlijke, nuchtere en motiverende manier gaan we aan de slag om je handvatten te geven om problemen nu en in de toekomst zelf op te kunnen lossen.

Heeft u behoefte aan:

  • Meer diepgang en intimiteit in uw relatie.
  • Verbinding maken = er toe doen voor de ander.
  • Irritaties en conflicten uit de weg ruimen.
  • Elkaar beter leren begrijpen en beter leren samenwerken.
  • Gebruik maken van elkaars kwaliteiten.

Relatiecoaching is gericht op het begrijpen en beter ‘zien’ van elkaar: wat gebeurt er, hoe kijken we naar ons zelf en elkaar en wat kan ìk er aan doen? Om uw beeld van de ideale relatie te verwezenlijken, proberen de meeste mensen de ander te veranderen vanuit de overtuiging: Als hij of zij zich maar anders gaat gedragen, dan voel ik me vast erkend en geliefd. Maar ondanks uw inspanningen, verandert de ander niet. Door uw aandacht te richten op de ander, mist u de echte kans om invloed te hebben op uw relatie. Door uw overtuigingen vrij te geven en u ieder te richten op uw eigen invloed binnen de relatie, kunt u leren elkaar weer te begrijpen en u weer vrij voelen waardoor de liefde weer kan stromen.

Wat levert het op?

Jullie krijgen nieuw zicht op jullie (beperkende) relatiepatronen, jullie eigen gedrag en het gedrag van de ander. U leert elkaar te begrijpen, patronen los te laten en u weer vrij te voelen binnen uw relatie waardoor verbinding weer ontstaat, u elkaar weer meer waardeert en de 'liefde kan stromen'.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact op.