Zelf Kennis Methode

Geregistreerd ZKM-coach

Wilt u in korte tijd uw drijfveren in uw leven dieper onderzoeken? Dan is individuele coaching met de Zelfkennismethode (ZKM) wat voor jou.

Door drie gestructureerde gesprekken met een speciaal hiertoe opgeleide ZKM-coach en een evaluatiegesprek, verdiept u zich in korte tijd met een grote stap uw inzicht in wat u motiveert en wat uw drijfveren zijn in uw werk en leven.

De methode confronteert u met uw eigen visie, uw handelen en uw gevoelens. Dit stimuleert tot zelfinzicht en een betere kijk op mogelijkheden tot verandering. Uiteraard is dit belangrijk voor u: u bent immers zelf verantwoordelijk voor uw gedrag, uw keuzes en uw ontwikkeling.

Wat levert het u op?

U gaat een veranderingsproces in waarbij u aan het eind van het onderzoek de nieuwe inzichten omzet in concrete en heldere doelen!

Positieve effecten in de werkkring:

  • De werkgever krijgt een medewerker terug die met meer daadkracht eigen problemen oplost en zijn of haar koers bepaalt.
  • De werknemer onderkent zijn problemen en stress en dit werkt preventief bij arbeidsverzuim.

Meer weten over ZKM

De methodiek is heel bijzonder en de resultaten ook: u komt in heel korte tijd tot belangrijke inzichten en u kunt verbanden leggen die niet zo maar “bedacht” kunnen worden. De methode bestaat al geruime tijd en is wetenschappelijk getoetst in het researchprogramma ‘Valuation and Motivation’ van de Radboud Universiteit Nijmegen. Dit programma heeft internationaal de erkenning ‘excellent’ gekregen, waarmee het tot het wetenschappelijke toponderzoek in Nederland behoort. ZKM is met nadruk coaching in de vorm van een (zelf)onderzoek, geen therapie of test.

Meer weten of een afspraak maken? Bel Lia Laupman, tel 0487-540110 of mail naar mail@lucida.nl.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact op.