Mediation Nijmegen

Zorgt een conflict op uw werk ervoor dat u niet meer goed kunt functioneren? Of gaat u scheiden en ziet u er als een berg tegenop om samen met uw aanstaande ex-partner afspraken te moeten maken? Schakel dan een mediator in om op uw werk een oplossing te vinden of om samen met uw partner de echtscheiding vorm te geven. Elke echtscheiding en elk arbeidsconflict vraagt om een eigen benadering. Daarom zorgt Lucida ervoor dat elke mediation die wordt uitgevoerd vanuit haar kantoor in Nijmegen op maat gesneden is. Hoe verloopt de mediation? Wij lichten het graag toe.

Mediation bij echtscheiding

Staat u op het punt om te gaan scheiden en wilt u aan de slag met mediation in Nijmegen? Dan gaat een van de mediators van Lucida graag samen met u aan de slag om de echtscheiding vorm te geven. Bij mediation onderhandelt u samen over de afspraken in plaats van te strijden tegen elkaar. De mediator begeleidt hierbij de gesprekken als neutrale partij. Lees meer over echtscheidingsmediation.

Mediation bij arbeidsconflicten

Een arbeidsconflict kan ingrijpende gevolgen hebben. Een medewerker die te maken heeft met een conflict functioneert minder goed, kan zich moeilijk concentreren of ervaart stress en kan zich zelfs ziekmelden. De collega’s van deze medewerker zijn vaak ook veel tijd kwijt met het praten over het conflict. Daarom is het belangrijk om snel aan de slag te gaan met mediation bij arbeidsconflicten [link naar mediation arbeidsconflicten]. De mediator laat de partijen die een conflict hebben eerst aan het woord over wat er volgens hen aan de hand is. Als men zich heeft uitgesproken en er meer duidelijkheid is, gaan de partijen aan de slag om een oplossing te vinden. We leggen u graag uitgebreid uit wat mediation bij arbeidsconflicten voor u kan betekenen.

Contact

Heeft u te maken met een arbeidsconflict of staat u op het punt om te gaan scheiden en wilt u aan de slag met mediation in Nijmegen? Een van de mediators van Lucida gaat graag met u aan de slag om tot goede afspraken en oplossingen te komen.