Scheiding bemiddelaar

Bent u op zoek naar een scheiding bemiddelaar die u kan helpen met het regelen van uw scheiding? Wij, mediators van Lucida helpen u met uw scheiding! Een scheiding is vaak al vervelend genoeg en dan valt er ook nog van alles te regelen. Er komt ontzettend veel op je af en daarom begeleiden wij u tijdens dit traject. We doen dit door met elkaar in gesprek te gaan en ervoor te zorgen dat de scheiding zonder al te veel strijd verloopt. Heeft u kinderen en vindt u het lastig hoe u in het licht van de scheiding met de kinderen om moet gaan? Bekijk dan onze tips speciaal voor ouders. 

U kunt bij ons een kosteloos intakegesprek aanvragen. Aan de hand van dit intakegesprek kunt u beslissen of u verder wilt met een scheiding bemiddelaar. Dit gesprek zal ongeveer een half uur duren en in die tijd geven we u informatie over hoe het traject zal verlopen. Bel voor een afspraak naar 487-540110 of mail naar mail@lucida.nl

Echtscheidingsbemiddeling

De bemiddelaars van Lucida helpen u om uw scheiding vorm te geven. Door met elkaar in gesprek te gaan is het mogelijk om te 'onderhandelen' over de onderwerpen waar afspraken over gemaakt moeten worden. De belangrijkste voorwaarde voor bemiddeling is dat u bereid bent om met de andere partij te praten. Met behulp van een scheiding bemiddelaar komt u vaak verder dan wanneer u een advocaat inschakelt. Dit komt onder meer omdat er tijdens bemiddeling rekening wordt gehouden met de wensen en behoeften van beide partijen en u direct met elkaar om tafel zit om dit met elkaar te onderzoeken. We zoeken de juiste balans tussen juridische mogelijkheden en de persoonlijke wensen. Er zullen veel onderwerpen behandeld worden, zoals:

  • De alimentatie
  • Het ouderschapsplan
  • De woning
  • De bezittingen en schulden
  • Afspraken omtrent het pensioen

Klik hier voor het volledige overzicht van belangrijke onderwerpen voor een scheiding. 

De afspraken die we maken tijdens het bemiddelingstraject worden allemaal vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. Dit document wordt in geval van een huwelijk of geregistreerd partnerschap, aangeboden bij de rechtbank. 

Relatiecoaching

Bent u nog niet zeker of u wilt scheiden of dat u uw relatie nog een kans wilt geven en er samen voor wilt gaan? Dan is relatiecoaching misschien iets voor u. Ook hiervoor kunt u een vrijblijvend intakegesprek aanvragen zodat u kunt kijken of het iets voor u is. 

Contact

Wilt u graag een bemiddelaar voor uw scheiding? Lucida heeft de juiste professionals die u kan helpen. Voor meer informatie of direct een afspraak te maken kunt u onderstaand contactformulier invullen. Ook kunt u bellen naar 0487-540110 of mail naar mail@lucida.nl

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact op.